SUPER HOT!!!

När k-popvärlden känns för stressande i sin komplexitet och jag frågar mig tusen frågor samtidigt om SM, kärlek och patriarkala strukturer i Sydkorea behöver jag ibland lite t-pop. Inte för att Taiwan är ett enklare land, men för att jag inte är lika känslomässigt involverad. När jag och Elin började titta på asiatiska pojkband på Youtube var Fahrenheit starka favoriter. De är inte så duktiga på att sjunga och dansa. Men sjukt vackra. De är alla fyra egentligen mer skådespelare och modeller än sångare. Och tre av fyra medlemmar är faktiskt äldre än oss. Fahrenheit är 24, 29, 30 och 32 år. Det kan man verkligen inte tro när man ser SUPER HOT. Det är så oerhört fånigt och underbart samtidigt. Jag dansar och skrattar i en perfekt kombination. Låt lördagskvällen börja:

  /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex, Spazz och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till SUPER HOT!!!

 1. PoeticGoofy skriver:

  Haha, Fahrenheit är också ett av de band jag lyssnar på 😀 Blev kär i dem, WuChun och Jiro när jag tittade på Hana Kimi. Ella är så rolig också 🙂

  Nej, några DBSK är de inte, men antar Taiwans artister ska vara lite lagom bra i allt, skådespeleri, dans, sång, talkshows… men det gör inget 😀 Fast önskar att killarna kunde få vila lite, jag har svårt att följa dem (hittar inga lika uppdaterade fansites som för DBSK) men vad jag hör så drar de på sig alla möjliga skador… 😦 Ja, förutom Jiro då, han är lite klen av sig ❤

  • dancingonourown skriver:

   Hah, ja så är det nog; lagom bra i allt.

   Åh, har du sett ToGetHer (Superstar express)?! Fortfarande en av mina bästa serier. Grät mig igenom halva serien. /e

 2. PoeticGoofy skriver:

  ToGetHer? Har inte sett den men hört talas om den 😀 Gråtserier är iof lite jobbiga, grät för mkt varje gång jag tittade på 1 Litre of Tears :O (Ryo’s drama) så jag fick sluta med den lite över halvvägs :/

  Men ska kika lite om du rekommenderar den 🙂 mysoju.com to the rescue 😀

  • dancingonourown skriver:

   Oh ja, se den! Starkt rekommenderad! Och det här med gråtserie. Jag är en av de blödigaste människorna som existerar, jag skulle seriöst kunna arbeta som gråterska. Misstänker att alla inte gråter lika mycket av den som jag, haha! /e

   • PoeticGoofy skriver:

    Noted ^^

    Haha, aww, men jag känner igen mig. Har stortjutit till Full House (Rain, inte några tvilling-fasoner här inte). Haha

 3. Pingback: super hot sm sex | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.