Dramat fortsätter och OnHo-lycka

Jepp, dramat ”Jonghyun har flickvän” kommer fortsätta ett tag till. Att SM är rädd för att låta honom tala om det blir tydligt när SHINee är med i Super Juniors Heechuls radioprogram Young Street som fyramannaband. Heechul är ju som tidigare skrivits lite oberäknelig så det kan man ju förstå. Nu har jag inte lyssnat/sett på programmet översatt än men eftersom ingen ny rubrik dykt upp gissar jag att övriga fyra medlemmar sluppit frågor om det.

I dag var även första dagen på nya jobbet för Onew och Minho som tillsammans med T-aras Jiyeon och Miss A:s Suzy blivit programmet Music Cores nya permanenta MC:s. Kan inte hjälpa att undra vad SHINee-medlemmen Key tänker om det här. Sedan SNSDs Tiffany och Yuri la ifrån sig mikrofonerna (de hade jobbet innan) för någon månad sedan har programmet valt att ha olika idoler som tillfälliga MC:s varje vecka. Från SHINee har Onew varit det två gånger förut och förra veckan var Key och Taemin det (hm, tror inte Minho och Jonghyun varit någon gång nu. OMG, jag vet inte med säkerhet. Skärpning Elin.)  Jag är övertygad om att Key är besviken att det inte är han som fått jobbet. Han gillar att prata och är också mycket rolig när han gör det. Lite synd. Med det dock inte sagt att jag är glad! Jag har ju två otp:s (one true pairings) i SHINee, OnKey och OnHo.

Att det just blev OnHo är också mycket bra för min nya fanvideo som jag jobbar med som antagligen (om jag inte får sockerchock) kommer bli min första överkrämiga video ackompanjerad av överdramatisk ballad. En svensk ballad så klart, mitt fanvid- koncept är koreanska pojkbandspar + svensk artists låt. Det är min första OnHo-video. Med OnKey som stjärnor har jag redan gjort två stycken. Att OnHo nu kommer jobba sida vid sida varje vecka utan andra SHINee-medlemmar bredvid sig kommer antagligen bidra med många fina OnHo-moments. Yey! Lite anledning till lycka mitt i all förvirring (SM och Jonghyun: vad gör niii?!) /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dramat fortsätter och OnHo-lycka

  1. Pingback: SHINee Candy | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.