AMBER?

Vi saknar f(x) Amber sjukt mycket. Jag har tidigare erkänt att jag är lite svag för henne fast hon är 10 år yngre än mig. Jag skäms, men det androgyna tricket funkar löjligt lätt på mig. Nu har hon snart varit borta från k-popscenen så länge att vi började tro att hon var förlorad till sitt hemland USA för alltid. Antingen hade SM dumpat henne eller så hade hon lycktas dumpa SM. 

Nu medverkar hon (eller någon som låter och ser ut som henne) i ett livestreamat program som två av SMs koreografer sänder från LA. När de två koreograferna pratar och svarar på frågor från tittarna hör man henne fnissa i bakgrunden och snabbt springa förbi kameran för att inte blir igenkänd. Slutsatsen alla drar är att hon fortfarande tränar och umgås med folk från SM. Hon har inte dumpats eller dumpat. Hon kanske faktiskt bara behövde en paus (och lyckades få det). Hoppas. Jag börjar redan se fram mot hennes återkomst. Åhhh Amber den kommer att bli storslagen! /J

Annonser
Det här inlägget postades i Comeback, Oro och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till AMBER?

  1. Ping: SHINee Candy | Dancing On Our Own

  2. Ping: Bröstchock och tjejhångel | Dancing On Our Own

  3. Ping: Amber, Changmin och Yunho!!! | Dancing On Our Own

  4. Ping: Amber: fortfarande saknad | Dancing On Our Own

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s