AMBER?

Vi saknar f(x) Amber sjukt mycket. Jag har tidigare erkänt att jag är lite svag för henne fast hon är 10 år yngre än mig. Jag skäms, men det androgyna tricket funkar löjligt lätt på mig. Nu har hon snart varit borta från k-popscenen så länge att vi började tro att hon var förlorad till sitt hemland USA för alltid. Antingen hade SM dumpat henne eller så hade hon lycktas dumpa SM. 

Nu medverkar hon (eller någon som låter och ser ut som henne) i ett livestreamat program som två av SMs koreografer sänder från LA. När de två koreograferna pratar och svarar på frågor från tittarna hör man henne fnissa i bakgrunden och snabbt springa förbi kameran för att inte blir igenkänd. Slutsatsen alla drar är att hon fortfarande tränar och umgås med folk från SM. Hon har inte dumpats eller dumpat. Hon kanske faktiskt bara behövde en paus (och lyckades få det). Hoppas. Jag börjar redan se fram mot hennes återkomst. Åhhh Amber den kommer att bli storslagen! /J

Detta inlägg publicerades i Comeback, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.