Varför Jonghyun?

I natt har Elin inte sovit många timmar. Hon skulle upp och jobba men kunde inte låta bli att leta bland olika teorier om varför SM bekräftat Jonghyuns romans. Vi chattade in på småtimmarna och ja våra teorier kanske spårade ur, men vi var säkra på att vi snart hade det. Våra bästa teorier var:

4. Ett avancerat PR-trick för realityserien We Got Married, där kändisar låtsasgifter sig med varandra. Jonghyun och Shin Se Kyung är seriens nya par.

3. SM vill bli av med Jonghyun för att han är besvärlig. Deras stora plan är att få fansen att hata honom, för att sedan ersätta hans plats i SHINee med Changmin från DBSK. Changmin går just nu runt sjukt snygg, duktig på allt och väntar på att få stå på en scen igen. Changmins utseende, sångröst och danskapacitet passar SHINee. 

2. En kommentar på allkpop säger att SM har förlorat sjukt mycket pengar och att allting inom en snar framtid kommer att förändras drastiskt på SM. De vet inte vilka artister de kommer kunna behålla. Kommentaren förklarar mycket av SMs beteende på senaste och vi tror verkligen på den en liten stund. 

1. Jag håller ett långt anförande om att Jonghyun nog faktiskt bara är sjukt envis-romantisk-kär och struntar i fansen. SM är rädda att han ska ställa till med något liknande JYJ och låter honom hållas. Elin hävdar envist att det inte är möjligt. Så dum är inte Jonghyun. Han vet vad han utsätter fansen, sin tjej och sig själv för. Det är någonting fishy på gång. Vi är tillbaka på ruta ett. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Varför Jonghyun?

  1. Pingback: Dramat fortsätter och OnHo-lycka | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Onews star call | Dancing On Our Own

  3. Pingback: SHINees konserter flyttade | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.