SHINee och SNSD blockade från kontakt med omvärlden?

Och enligt en artikel på inte alltid tillförlitliga allkpop har SHINee och SNSD nu låsts in i sina dorms. Har de aktiviteter står en van utanför och väntar, de föser in dem i bilen och kör dem fram och tillbaka. Fans och media tillåts inte prata med grupperna, detta trots att SNSD gjorde sitt första comeback framträdande med Hoot På Music Bank i dag. SMs kommentar ska vara : “Jonghyun’s relationship has been completely exposed. We are being careful so that the story does not attract more attention.”

”Exposed”. Eeeeeeeeeeehhhh, say what. Jag, som de flesta bland kommentatorerna under artikeln, undrar åter igen: varför ljög ni inte? Varför förnekade ni inte? Vad trodde ni skulle hända om ni outade en av era största idoler som upptagen? Och Jonghyun, du visste väl att det här skulle hända? VAD ÄR DET HÄR? /e

Obs allkpop kan såklart ha fel. Men just nu är jag sjukt mottaglig för de flesta påståenden.

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.