SHINee’s Jonghyun dating Shin Se Kyung

AAAHHHHH! Chock! Både bilder på framsidan av koreanska tidningar och SM som sagt “We heard that they met each other through other people. Their relationship is just now beginning.” (soruce allkpop.com) Lite känns det som ett skämt, något hittepå.

För: vavavavavavav va va va va!!! Hur är det möjligt? Inte att de dejtar. Många idoler dejtar med största säkerhet. Men hur kan de gå ut med det? Hur kan de låta det bli officiellt? Framförallt efter att ha dejtat endast en månad (säger de). Koreanska idoler ska ju låtsas vara tillgängliga för fansen. Tillgängliga för drömmar, det är ju halva anledningen till att de finns, de behövs för det. Och ofta står det i deras kontrakt att de faktiskt inte får det.

Vad händer med SHINee nu? Det är så himla oväntat. Inte ens tio år äldre idoler (Jonghyun är 20) går ut med att de dejtar. Det händer nästan aldrig. Fansen reagerar olika såklart. En del är glada för att några äntligen går ut med att de är ihop och inte hymlar. Andra är hjärtekrossade. En del är rädda för att det här ska starta en våg av idoler som kommer ut som stadgade par, de skriver att de mår bättre av att inte veta. Jag fick i ärlighetens namn en klump i magen. Inte för att idoler inte borde få dejta men för att de känns som om reglerna ändrades nu. Jag var inte beredd på det. Lite väntar jag på att SM ska komma med ett nytt uttalande där de förnekar och menar att de syftade på något annat.  Bilderna var ju rätt tydliga men det har inte stoppat förnekande tidigare (exempelvis bilder på T.O.P som upprepade morgnar kom ut ur en annan idols lägenhet). Det känns fel att publicera bilderna på Jonghyun och Shin Se Kyung (som är en känd ung skådespelerska som Jonghyun pekat ut som sin idealtjej i flera program) här. Det är paparazzibilder och jag vet inte, känns mer intrång än att publicera andra bilder. Men ja, de ser kära ut. Det gör de. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.