Koncentrationssvårigheter

Jag skulle skriva på en text. Men först var jag bara tvungen att kolla runt om någon hade en bra översättning på dagens tweeds från Jaejoong. Googeltranslate har liksom en del brister. Jag bläddrade snabbt förbi bilderna från det senaste avsnittet av Yoochuns Scandal som ligger ute oöversatt. Jag vill inte förstöra och se vad som händer innan jag kan förstå vad de säger. Jaejoong twittrade bara vardagligt charmiga saker. Typ att han hade varit på bröllop. Sen skulle jag bara titta snabbt om någoting hade hänt på allkpop innan jag satte igång. Det hade det. Mer om Big Bangs efterlängtade koreanska comeback. Ett klipp från 2ne1s underbara 2NE1TV visar hur Bom hänger med G-Dragon och sjunger in sång till en av Big Bangs nya låtar. Man får höra delar ur låten som låter bra. G-Dragon är 22 år, ledare för Big Bang, soloartist, låtskrivare och producent. Han kallar Bom noona hela tiden och säger en massa charmiga saker som jag inte förstår för att klippet inte har subs. Det är irriterande men jag kollar ändå på den 10 minuter långa sekvensen, två gånger. 

Tre händelser i rad som borde få mig att inse att det är dags att (som Elin) ta tag i det där med koreanskan. Jag förstår alla fall när G-Dragon upprepade gånger säger ”Eo-ddeok-ha-jyo?” och tittar in i kameran när Boms röst inte är vad den borde. Vad ska jag göra?

Jag borde verkligen skriva på den där andra texten nu. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.