Big Bang comeback!?!

Snacket har börjat gå på nätet om att Big Bang ska göra comeback i Korea snart. G-Dragon har exempelvis sagt i en intervju att albumet är 80 procent klart och vi kan förvänta oss att se dem i mitten av november.  Snälla säg att det är sant. Efter SHINee och DBSK är Big Bang mina största. Problemet med Big Bang är att jag inte helt gillar alla fem medlemmar. Någon  har jag till och med lite svårt för (förlåt). Det vägs dock upp av minst två fantastiska medlemmar som båda också släppt fantastiska solon, G-Dragon och T.O.P. (Okej Taeyangs är bra också men det är något som är lite off i min relation till honom.) Jag menar titta bara på den här, alla som kan sitta i en gigantisk kaffekopp i badrock utan att se töntiga ut har min fulla respekt:

♥Older women wish they could meet me just once♥

Big Bang (som alltså har två medlemmar till också: Daesung och Seungri) har inte släppt något tillsammans i Korea på två år. Däremot har de släppt fantastiska japanska singlar. Men jag behöver se dem i Sydkorea; på Music Bank, Music Core och Inkigayo. Jag behöver flytta mitt fokus från SHINee som jag just nu får ont i magen av.

Säg att det är sant! Säg, säg, säg! /e

Okej, nu börjar jag spela in min koreanska monolog till min tenta. Wish me luck. ETT TVÅ TRE:

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Big Bang comeback!?!

 1. dancingonourown skriver:

  Heja! Fightiing!!!/j

 2. Pingback: Koncentrationssvårigheter | Dancing On Our Own

 3. Ayla skriver:

  Hwaiting! Prata mycket om sådant man kan, typ alla olika ställen man kan hänga på på Campus!
  Helt sjukt bra video, har inte sett den förut! Imponerad, börjar mer och mer inse hans storhet (och var G Dragon får sin fingerinspiration från i Taeyangs video)

 4. Pingback: SHINee’s Jonghyun dating Shin Se Kyung | Dancing On Our Own

 5. dancingonourown skriver:

  I sammanhangen: T.O.Ps fingrande lite okej. G-Dragon inte okej./e

 6. Pingback: BIG BANG COMEBACK NU SNÄLLA! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.