Mer rykten

Aaaaaaaaaaaaaaa… jag blir galen. Vad ska man tro? Envisa rykten har sagt att Jaejoong ska medverka i dramat Poseidon. Folk bakom produktionen ska ha tvittrat om att de ville ha honom. Många var överlyckliga och såg fram emot att se Jaejoong som faktiskt är en bra skådespelare (för att egentligen vara sångare) i rollen. Nu cirkulerar bilder på Yunho i militärkläder, där han sägs öva inför sin roll i tatdam…Poseidon. Av någon oklar anleding sägs det att han ska spela rollen som alla trodde var Jaejoongs.

Ja. Vad säger man. Folk menar att SM varit framme och manövrerat ut Jaejoong (som lämnat och stämt SM). SM vill hämnas och använder Yunho Jaejoongs före detta bandkompis (älskare enligt många) för att visa sin styrka. Är det sant är SM dummare än jag trott. De flesta fans verkar sjukt besvikna. På min favoritsida sharingyoochun handlar många kommentarer om hur synd det är om Yunho vars starkaste sida inte är skådespeleri och som redan lidit av stark kritik för sitt första allvarliga försök. Ett drama som faktiskt var så pinsamt att jag bara lyckades se de två första avsnitten. Folk menar att många kommer att hata och kritisera sönder Yunho. Vad han behöver göra för att lyfta sin karrär är det han är bra på, sjunga och dansa. Men man ska aldrig säga aldrig, han kanske tagit skådespelarlektioner, jobbat hårt och överraskar alla.

Det största problemet är egentligen inte om han lyckas spela övertygande eller inte, utan splittringen mellan fansen. Den är så klart redan ett faktum med de två sidorna JYJ och Yunho, Changmin, men i och med det här förtydligas den. Folk bråkar om vem som är mest talangfull, vem som passar bäst för rollen, vem som är hetast och vem som förstört för vem egentligen osv… Jag antar att om ryktet stämmer (allt är bara rykten) att det är SMs intention. Men då har de nog inte räknat med den lilla detaljen att de flesta verkar hålla på Jaejoong. SM skulle må bäst av att hålla sig väl med Jaejoongs fans. VI ÄR MÅNGA. Och jag vill verkligen kunna njuta av det Yunho gör, utan dubbla känslor. Hur ska jag kunna ogilla Yunho? Många fans har på ett obehagligt sätt börja anklaga och prata skit om Yunho. Jag tänker vägra bli en av dem. Det är enklare och bättre att säga att allt är SMs fel.

Men det är nog som någon smart person på sharingyoochun sa: ”hey, it’s just pics.
don’t move too fast. we need to know first what are those pics talk about. wait n rest for now, cassies.” Jag ska sluta spekulera och oroa mig nu. NU. Godnatt. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mer rykten

  1. Pingback: Hur nära? | Dancing On Our Own

  2. Pingback: YunJae i Poseidon | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Fanwar | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.