Total epic success och total epic fail 14

Total epic success

JYJ. Why don’t you let it go SM Entertainment?

Total epic fail

SM Entertainment, ni har skapat de bästa pojkbanden vi vet, SHINee och DBSK. Vi borde älska er. Men vad gör ni med allt ni har skapat? Ni satsar sönder SHINee genom att låta dem jobba tills de kollapsar. Tvingar Yunho och Changmin, som stått på er sida genom allt, bara vänta och vänta och vänta utan att sjunga och dansa. Ger er världsartist BOA halvdana låtar och en medioker comeback i Sydkorea. Tiger ihjäl faktumet att ett av era bästa fynd någonsin Amber bara försvunnit från k-popvärlden. Allt detta medan ni lägger energi på att stämma och förstöra för tre artister, JYJ, som uppenbarligen inte orkar med er längre. Varför kan ni inte se vad ni har och göra det bästa av allt vackert som finns kvar istället för att förstöra det? /E och J

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Total epic success och total epic fail 14

 1. PoeticGoofy skriver:

  Om dem inte lyckas vända denna trenden undrar jag inte om SM kommer att förlora sin plats som S. Koreas främsta entertainment fabrik…. kanske YG, som verkar mer humana, kommer att bli herre på täppan?

  Amber ja, jag var så impad över den respons hon fick när f(x) debuterade. Äntligen en tjej som var lite mer pojkaktig och tuff av sig. Inte någon Barbie-prinsessa som ofta florerar bland tjejgrupperna… men vart är hon nu?

 2. dancingonourown skriver:

  Ja med Big Bang och 2ne1 är det verkligen YG på gång. Kanske nästa veckas total epic success. Jag är även extremt svag för Gummy och Se7en som jag inte förstår varför det inte det går bättre för.

  Och f(x) Amber. Ingen verkar veta. Men hennes roll som flickidol i Sydkorea (som fortfarande är ganska homofobt) kan inte ha varit lätt. Jag menar tjejer skrek när hon rappade på samma sätt som de skriker efter pojkband. Jag tyckte hon var sjukt modig och viktig och jag hoppas att hon kommer tillbaka. /J

 3. Pingback: Mer rykten | Dancing On Our Own

 4. Pingback: Neeeeej SHINee, inte än! AAAAAAAAAhh | Dancing On Our Own

 5. Pingback: Det regnar i Barkarö | Dancing On Our Own

 6. Pingback: Kanyes nye gutter | Dancing On Our Own

 7. Pingback: Varför Jonghyun? | Dancing On Our Own

 8. Pingback: Män som skulle vara lika vackra som kvinnor | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.