Twitter Heechul = Sydkoreas Justin Bieber

Om jag skulle välja vilken av idolerna som skrämmer mig mest skulle det vara Super Juniors Kim Heechul. Samtidigt vill jag vara hans bästis. Det är något med honom som bara är så, ja jag vet inte riktigt. För det första verkar han vara fullkomligt från vettet. Samtidigt gör hans galenskap honom till en av de mest mänskliga idolerna. Han känns både väldigt mycket som en riktig människa och som en totalt påhittad seriefigur. Han är fruktansvärt vacker och verkar ofta extremt elak. Men också väldigt kramig och känslomässigt fin. Ingen verkar riktigt veta var de har honom.

Vi är fullkomligt övertygade om att han lyckas övertyga minst två pryda Super Junior-medlemmar att sexuellt experimentera lite. Han har vid otaliga tillfällen iscensatt hångel med olika medlemmar på scen. De andra medlemmarna har vid flera tillfällen erkänt att de känner sig obekväma med honom, samtidigt som de gör allt för honom och tydligt vill vara bästis. Att läsa Kim Heechuls bästislista är att läsa en lista på Sydkoreas kändiselit. Bilder från hans födelsedagsfest fick mig att dö av avundsjuka. Kim Heechul har vid flera tillfällen öppet gjort uppror mot sitt bolag SM (bland annat genom att leka med avhoppade medlemmen Hangengs album under en livefilmad radiosänding.) För några veckor sedan såg man honom posera med Lee Soo Man, SMs grundare och chef, där Kim Heechul uttryckte sin beundran. Ingen vet var de har Kim Heechul.

För tillfället är Heechul igång med att göra sig ett globalt namn på internet. Han har den senaste tiden twittrat sig in på så många topplistor och stannat i toppen så länge att bland annat en tidning i USA skrivit om det sydkoreanska internetfenomenet Kim Heechul. Han är så poppis att han börjat kallas ”Sydkoreas Justin Bieber” (baserats på Biebers massiva internetsuccé). Kim Heechul är 27 år gammal, bara en sån sak (inte ens under 25, wohoo). Han är en av de mest fascinerande k-popidolerna och han vet om det. Vad han kallar sig på Twitter? @HeeDictator. Precis som en av mina favoritbloggar spazzes (även kallad pretty boy power) skrev: Next stop: taking over the world.

Några av Heechuls tvångshångel (som samtliga såklart väckt uppmärksamhet i landet där homosexualitet fortfarande helst inte diskuteras):


/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Twitter Heechul = Sydkoreas Justin Bieber

  1. Pingback: Hur nära? | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Dramat fortsätter och OnHo-lycka | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.