Parsmörgåsar och JYJnervositet

Min pappa brukar skryta med att han har köpt en sydkoreansk bil för sina k-popbesatta döttrars skull. Igår åkte vi på roadtrip i den för att titta på min yngsta systers teaterförställning i Göteborg. Det var en fin barnpjäs om spöken. När vi tittat färdigt och ätit middag med min syster åkte vi hem till Barkarö igen. Det innebar att största delen av gårdagen spenderades i en bil som tillverkats i Sydkorea. Nästan som att vara där, eller inte alls men ändå. Vi lekte ordlekar, tittade på Sverige och de två paren jag reste med åt parsmörgåsar (ett par åt köttbullesmörgåsar och det andra ostsmörgåsar, jag åt två mariekex) medan jag fotade dem på en vägkrog.

Nu är jag tillbaka i Barkarö och går runt med nervösa ohaahh i magen. Jag har under de senaste dagarna fått två meddelanden om att först Junsu och sedan Yoochun under nuvarande turné ska ha sagt att JYJ kommer till Europa. Ingenting är bekräftat av bolag eller någon men bara tanken (jag vet inte vad jag ska göra av den.)

(Ovanför, mitt tillfälliga rum hos mina föräldrar.) /J 

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.