Nödlösning eller är SHINee så trötta att de inte ens orkar stå längre?

Jonghyun stukade foten efter en säkerhetsmiss av konsertarrangörer i Indonesien i veckan. Eftersom SHINee är mitt i lanseringen av singeln Hello kan han dock inte få vila ut ifred hemma. Helgernas musikprogram är ett måste för alla koreanska idoler, klart att SHINee är med ändå, men hur tänkte de här? SHINee har uppträtt både som trio (tidigare i veckan) och som kvartett (exempelvis när Onew, Jonghyun och Taemin hade svininfluensa i omgångar. Min favoritkommentar var då: well, if they just could keep themselfs from making out, this would never happen. Hehe.)

När de gjorde sin comeback i somras med Lucifer var Minho skadad. Det stoppade inte SHINee från att uppträda med Minho placerad på en stol bredvid scenen där han i lugn och ro kunde rappa sina bitar medan de andra dansade som tokar för att täcka för honom. Så kommer det här? Kom igen, så svår är inte den här koreografin att de inte kunde dansa den fyra stycken (inte om man jämför med vad de gjort tidigare, det vill säga). Mitt hjärta går i tusen bitar eftersom jag är övertygad om att det handlar om överarbetning och att SM är rädd för att någon ska kollapsa på scenen (det har hänt förut). Nu försöker de verka snälla istället genom den här lösningen. Ni är inte snälla. Jävla SM!

/e

Ps. Jag tar varje chans jag får att skrika jävla SM ds. Jävla SM!

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nödlösning eller är SHINee så trötta att de inte ens orkar stå längre?

  1. Pingback: Total epic success och total epic fail 14 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.