YunJae i mitt hjärta

För evigt är Yunho och Jaejoong sammanlänkade av fansens kärlek. Vare sig de vill det eller inte visar de den gång på gång i fanfiction och fanart. Det spelar ingen roll att de står på varsin sida om ett splittrat pojkband. Det spelar ingen roll hur många bolag, advokater och fans som slåss om vem av dem som har rätt, Jaejoong som menar sig ha jobbat under slavkontrakt eller Yunho som stannat kvar. 

I den här bilden, liksom i många andra, kommer Yunho och räddar eller kidnappar Jaejoong. Jag skulle önska att det var tvärtom. Jag tror att det mest är Yunho som behöver räddning just nu. Snälla Jaejoong kidnappa honom från SM!

Hoppet är det sista som överger människan. På JYJs senaste fanmöte kan man se hur Jaejoong ler och tittar sig generat runt när fansen skriker Yunhos namn. Det måste betyda någonting./J

Annons
Detta inlägg publicerades i Fanmade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till YunJae i mitt hjärta

  1. Pingback: Mer rykten | Dancing On Our Own

  2. Pingback: YunJae i Poseidon | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Konstnär eller fangirl | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.