Bäst i Scandal

Är den här mannen, Song Joong Ki. Yoochuns historiska drama Sungkyunkwan Scandal innehåller mycket bra saker (och nu går den att se på mysoju och dramacrazy igen): En kvinna som trotsar könsnormer, klär ut sig till kille, inte är pinsam eller tramsig utan envis och smart. En potentiell romans mellan kvinnan i manskläder och den vackraste horan som faller som en fura ovetande om att hon är en hon. En envis och lite småstörig Yoochun som spelar helt okej, man förstår att hans stelhet beror på att han har lite svårt att visa sina känslor. En upprorisk material-arts-kille som maskerar sig om nätterna. Och så Song Joong Ki. Bitchig och fåfäng viftar han med en solfjäder medan han sprider intriger som man inte vet var han vill komma med. Hela tiden tokflirtandes med både kvinnor och män. Det är så bra! Jag har sett honom i småroller förr och som programledare men i den här rollen säger det bara pang och fyrverkerier någonstans i mig. Jag kanske kommer att få en liten fix. Han är född -85. Han är okej, bara tre år yngre än mig. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bäst i Scandal

  1. Pingback: Slash-himlen | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Tre fina saker | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Dream High | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.