2010 YG Family Concert

Efter SMTown-pärsen kommer nu nästa drömevenemang att acceptera att man missar, 2010 YG Family Concert som hålls i Seoul 4:e och 5:e december. I dagar som dessa, när SMs ondska är tydligare än någonsin, är det lite skönt att det finns andra bolag som man i alla fall tror behandlar sina artister lite bättre. Med det inte sagt att YGs artister får göra som de vill. De är fortfarande idoler och för att vara det finns vissa regler. 2NE1 har exempelvis pojkvänsförbud inskrivet i sina kontrakt och även om Se7en tillåtits ha flickvän är frågan om Big Bang har det lika lätt. Det här är dock ingenting om man jämför med SM och därför kännes det lite mer okej att supporta YG.

ÅÅÅHHHH för att bo i Seoul i december. BIG BANG, SE7EN, 2NE1 OCH GUMMY! AAAAAAHHH. PÅ EN OCH SAMMA KONSERT. Fyra av mina bästa. Tänk att exempelvis få se det här live. Så brutalt fruktansvärt pondusfyllt briljant överdramatiskt fantastiskt att det inte borde vara möjligt. Och när man tror att det hela är över plockar karln fram ett munspel. Seriöst T.O.P.

*dies*

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.