(ångrar mig) NU VILL JAG HA MER

Okej jag ångrar mig. K-pop är det mest komplexa och motsägelsefyllda jag vet. Men jag skulle inte vilja leva utan det. JYJs The Beginning finns (trots SMs nya stämning) att ladda ner digitalt i Sydkorea och fansen sprider såklart materialet. Det gör mig lycklig igen. Musiken låter mer och mer underbar för varje lyssning (trots den bitvis knackiga engelskan) och det är ju DET K-POP ska handla om, det var där mitt intresse startade. Förutom Ayyy Girl är efter de första genomlyssningarna Yoochuns I Love You min favorit. Han har skrivit den och sjunger själv medan Flowsik rappar. Det är så jälva vackert! Jag förlåter dig för alla tatueringar i världen Yoochun! I LOVE YOU! På repeat.

    /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till (ångrar mig) NU VILL JAG HA MER

  1. Pingback: Parsmörgåsar och JYJnervositet | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Total epic success och total epic fail 14 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.