Total epic success och total epic fail 13

Total epic success

Efter att den barnförbjudna fanservicevideon släppts har U-Kiss finslipat liveframträdandena och på förra veckans Music Core satt den som ett smäck. Prydliga kostymer, snygga backslicks, skallerormsinspirerad dans och ja, fanservice deluxe live med. Lite skrattretande kanske maknae Donghos ”oppa really hates you” är ( Dongho är född 1994). Men noonas really don’t hate you back.

Total epic fail

*Obs klicka på videon för att se kommentarerna under*

Visst, vi förstår också att man som 19-årig tuffing kan tycka att det är fruktansvärt provocerande med en 28-årig tjej, klädd i kjol och rosa tröja, som dansar en cool hiphop-låt som Taeyangs Where you at utan överdriven hård attityd. Absolut. Vi har också förvånats över att fler inte har dissat oss i våra försök till att dansa k-pop med en ”alla kan dansa”-attityd. Tonen och kommentarer till mycket på internet är ofta hård, det är ett tacksamt forum för feg anonym mobbning och någonstans man kan vräka ur sig oprovocerat hat utan att någon behöver veta att man gett utlopp för sin bitterhet. Det är dock inte en ursäkt till att vräka ur sig ett ”that sucks. sorry but it’s true” till någon som uppenbarligen ansträngt sig, lärt sig en svår koreografi och vågat publicera det för hela världen att se på youtube. Sorry, but that attitude is the only thing that really sucks.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.