Ayy Girl!!! (JYJ och Kanye West)

Nervös med darrande händer trycker jag på play och JA JA JA! Det låter, det låter, det låter lite dålig kvalité men underbart. Och jag ångrar att jag inte struntade i att jag inte tjänar pengar just nu och bara beställde JYJs skiva. Tänk att lyssna på hög kvalité och hålla den här i handen:

Eller tänk att vara i Seoul och precis ha varit på deras showcase och hört allting live. Nu sitter jag och försöker utskilja de andra sångerna ur skrik och sprak i de audioklipp som lagts upp från premiären. Det låter rnb och bra. På de suddiga bilderna ser de vackra ut. Väntar otåligt på fancams, musikvideon och framförallt bra ljud. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ayy Girl!!! (JYJ och Kanye West)

  1. Pingback: Kalabalik | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Nu vill jag inte mer | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Rykten | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.