AMBER är verkligen borta

SM tiger om var f(x) Amber håller hus och jag saknar henne. Amber är viktig, het och modig. F(x) image som annorlunda än andra tjeband känns som att det hänger på henne. Sedan hon försvann har ingenting f(x) gjort blivit särskilt underbart. Jag undrar också vad som ska hända med Krystal. Jag trodde och tror allvarligt att Amber och Krystal är kära. Ett av de mest trovärdiga fanficparen någonsin. Jag hade hoppats att den här reklamen skulle sluta med att Krystal sprang rakt in i armarna på Amber som helt plötsligt var tillbaka, hetare och lyckligare än någonsin:

Men tomhet och medelålders män i kostymer är det vi har att slåss mot. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till AMBER är verkligen borta

  1. Pingback: AMBER? | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.