Total epic success och total epic fail 12

Total epic success

Minho inte bara sjunger när SHINee uppträder med nya underbara Hello, han gullar med Onew också. Helt ogenerat och väldigt övertygande flirtar de på scenen. Vi är helt säkra på att någonting hänt mellan dem. Vad detta någonting är är vi mindre säkra på. De kan ha blivit bästisar, hånglat (eller mer) eller bestämt sig för att bli SMs nya fanfictionstjärnpar. Vi gillar OnHo. Det mest tilltalande svaret är därför att Minho inte kan sluta titta på Onew för att de är kära.

Total epic fail

Europa är en del av världen. SMs World Tour missade det. JYJs World Tour har efter påtryckningar från oss fans uppmärksammat det, men ingen konsert än. Europa är ett ställe dit k-popartister åker på semester eller för någon enstaka exklusiv fotografering. Vi vill att Europa ska vara en plats de kan uppträda. European K-pop fans unite!!! /J och E

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Total epic success och total epic fail 12

  1. Pingback: For real! | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Dramat fortsätter och OnHo-lycka | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.