Oh.My.

Så här får man ju verkligen inte skriva. Ordet kan vara det värsta någonsin (tätt följt av ”mysigt”). Jag är ju tametusan närmare trettio år gammal. MEN det är så himla GULLIGT. Det gör nästan ont i ögonen att titta på den och sirapen dryper efter väggarna men det är så fint. Jag blir så lycklig. Suck.

Brb. Ska bara skutta runt lycklig i min lägenhet ett tag. ÅÅH.

/e

(Man är mer snusktant om man blir lycklig av unga män med bara överkroppar än unga män med stora leenden och fina kläder va? Va va va va va? VA!)

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Oh.My.

  1. dancingonourown skriver:

    Fan, jag måste erkänna att jag helst vill ha Taemins uppvaktning. /J

  2. Pingback: Oh.My.God. | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Oh.My.God. | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.