Sånt jag gör när fredag blir lördag

Avslutar Linda Leopolds bok Faghag. Letar planlöst efter nya bra YunJae videor. Hittar några helt okej men inga underbara. Tittar på några översatta intervjuer på youtube med Jaejoong jag har sett förut. Han är allt vackert man kan vara. Hänger på livejournal och letar fanfic. Läser en poetisk där Jaejoong dör och Yunho tar livet av sig för att han inte kan hantera förlusten. Får en obehaglig klump i halsen. Läser en mycket nyskriven där de återförenas efter stämningen och har hett sex på Jaejoongs hotellrum i Japan. Vill tro men tror inte alls på historien. Läser en där en gammal dam med dålig syn kommer över sin homofobi genom att hon lär känna Jaejoong och tro att han är en tjej som är ihop med Yunho. När Jaejoong dör i en bilolycka förstår hon att han var en kille men tycker fortfarande att YunJaes kärlek var vacker. Tänker det var ju fint eller inte alls. Övergår till en som sägs handla om den verkliga orsaken till att Jay lämnade 2pm. Den visar sig vara m-preg (gravida män). Jay har blivit gravid för att han haft sex med Taecyeon och trott att killar inte kan bli med barn. Tänker herre vad bra, jag som inte brukar gilla m-preg, och skrattar högt för mig själv. Tänker att nu borde jag verkligen sova. Kollar facebook en sista gång. Ser att ett JYJfan länkat till en uppmaning om hur vi ska hjälpas åt att få Jaejoong, Yoochun och Junsu till Europa. Inser att jag måste skicka ett maila till MTV och gör det. Tänker på att JYJ själva ska ha önskemål om att uppträda i Tyskland. Tänker att det vore lite för surrealistiskt att se dem i Berlin, för nära. Hoppas på Spanien istället, den spanska facebookgruppen har överlägset flest medlemmar av ”JYJ kom till vårt land” grupperna på facebook. Somnar. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.