After School i Hagaparken

Det andra milsloppet den här säsongen blev Topploppet i Hagaparken. Jag lyckades precis pressa mig under en timme med minsta möjliga marginal (typ 10 sekunder). Hummeltröjan var på även nu fram till start och jag värmde lydigt upp till västerländska hits som alla andra.

Efter vägen fanns ballonghav, discokulor, en kör som blåste bubblor och sjöng a capella i vad som kan ha varit cosplay-outfits och vad jag i min ”inte-kommit-in-i-andra-andningen-än-trötthet” på allvar trodde var k-popbandet After School som sjöng sin hit Bang! Det var det inte. Det var en helt vanlig cheerleader-grupp i matchande tröjor som bildade pyramider med Gwen Stefani i bakgrunden. Synd.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till After School i Hagaparken

  1. dancingonourown skriver:

    YES under timmen grattis! /j

Kommentarer är stängda.