Konkurrens

Kan också att det kommer bli vansinnig konkurrens på musikprogrammen veckorna framöver. De senaste veckorna har varit total och välförtjänt dominans för 2NE1. Sjukt bra och även om det inte direkt varit skralt med annat intressant att se livestreamat fredag, lördag och söndag härifrån (Music bank, Music Core och Inkigayo, i två av dem delas även troféer ut till de singlar som går bäst på diverse listor) blir man efter ett par veckor less. Grupperna marknadsför ofta låtarna i flera veckor och efter ett tag har man liksom redan sett dem fyra gånger tre gånger redan. (SHINee är undantaget, det är alltid roligt att se vilka kläder de har på sig. Deras stylist är om inget ändrats den kända designern Ha Sang Baek. ) Kan nu konstatera att det plötsligt blir hur mycket spännande nytt som helst med Se7en, SHINee, Miss A, Son Dambi, BoA och Beast.

Beast (eller B2st som de också kallas) är kanske de som mest gör comeback, de har haft uppehåll från liveprogrammen ett par månader i alla fall och istället spelat in den vansinniga reality-serien Beast Maid vars innehåll jag knappt vill prata om. Men som titeln antyder handlar det alltså om Beast och husor i svarta klänningar och vita förkläden.

Beast lär ju knappast stå upp mot övriga idoler om priser i programmen (frågan är om någon kan stå emot BoA) men jag är ju extremt svag för sånt här:

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Konkurrens

  1. Pingback: Big Bang comeback!?! | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Fangirls, skam och secret crushes | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.