Fånleende

Elins favoriter är SHINee, mina är DBSK (eller medlemmarna som var med i DBSK). DET BETYDER INTE ATT VI OGILLAR DEN ANDRES FAVORITER. Jag har sett det mesta som går att se med SHINee. Den största skillnaden är nog att vi följer olika fansidor om de två grupperna olika nitiskt och att när vi göra fanvideor eller bloggar här väljer vi ofta att göra det om våra favoriter. SHINee gjorde comeback i morse (kväll i Korea). Jag tittade inte live men nu sitter jag med ett fånleende och spelar Hello på repeat. Det känns lite som att trampa in på Elins område men jag bara måste dela med mig av den här NU:

Jag vet inte vad Elin tycker. Kort älskar jag det. Spar analys till senare. Minho SJUNGER en rad, han gör den bra. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Fånleende

 1. dancingonourown skriver:

  Jag måste se videon innan jag kan ge en rättvis bedömning. Låten är bra men live nja. Gillar dock OnHo-moment. /e

 2. dancingonourown skriver:

  Ja det är mycket vacker OnHo-dans! Jag gillar ju leenden och skutt och Replay och Jojo och A-Yo. Så jag är lite såld. Inte för att det är det proffsigaste jag sett live. Men det gör mig lycklig. /j

 3. Pingback: Total epic success och total epic fail 12 | Dancing On Our Own

 4. Pingback: SHINee Key Star Call | Dancing On Our Own

 5. Pingback: Fangirls, skam och secret crushes | Dancing On Our Own

 6. Pingback: Beast tar på sig tramsbyxorna | Dancing On Our Own

 7. Pingback: Total epic success och total epic fail 16 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.