KOM HIT snälla

JYJ och därmed Jaejoong ska uppträda i New York. Jag har fick en chock när jag insåg det. Nu försöker vi europeiska fans göra oss hörda och har delvis lyckats. Hur många vi var som skickade samma mail och bad JYJs bokare att boka in Europa vet jag inte. Det jag vet är att vi var så många att bokaren vände sig till sharingyoochun där mailmallen låg ute och bad oss sluta maila och istället göra en undersökning över hur många fans som faktiskt skulle komma om JYJ uppträdde i Europa och vilken stad som skulle vara bäst för flest. Nu är vi 658 medlemmar i facebookgruppen och förhoppningsvis har ännu fler fyllt i intresseformuläret för att ta JYJ till Europa. Jag vet inte hur många som behövs, facebookgruppen har bara funnits typ ett dygn, så förhoppningsvis fortsätter den att växa. Jag lever på det här uttalandet från bokaren: ”For fans from SG and Europe – We are still in the midst of finalising the tour schedule for possibly Singapore and Europe, so please be patient and wait for the news.” TÄNK OM. Snälla London, Madrid, Berlin eller Paris. JYJ kan sjunga för er (för OSS). Europa behöver sydkoreansk pop även om bara små delar av befolkningen förstått det, än.

SNÄLLA HEJA FIIIGHTING KOM HIT JAEJOONG! /j

Annonser
Det här inlägget postades i Comeback och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till KOM HIT snälla

  1. Ping: Sånt jag gör när fredag blir lördag | Dancing On Our Own

  2. Ping: Super Junior snart nära dig! | Dancing On Our Own

  3. Ping: Total epic success och total epic fail 12 | Dancing On Our Own

  4. Ping: Parsmörgåsar och JYJnervositet | Dancing On Our Own

  5. Ping: AAAAAAAAAAAAAAAA andnöd | Dancing On Our Own

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s