KOM HIT snälla

JYJ och därmed Jaejoong ska uppträda i New York. Jag har fick en chock när jag insåg det. Nu försöker vi europeiska fans göra oss hörda och har delvis lyckats. Hur många vi var som skickade samma mail och bad JYJs bokare att boka in Europa vet jag inte. Det jag vet är att vi var så många att bokaren vände sig till sharingyoochun där mailmallen låg ute och bad oss sluta maila och istället göra en undersökning över hur många fans som faktiskt skulle komma om JYJ uppträdde i Europa och vilken stad som skulle vara bäst för flest. Nu är vi 658 medlemmar i facebookgruppen och förhoppningsvis har ännu fler fyllt i intresseformuläret för att ta JYJ till Europa. Jag vet inte hur många som behövs, facebookgruppen har bara funnits typ ett dygn, så förhoppningsvis fortsätter den att växa. Jag lever på det här uttalandet från bokaren: ”For fans from SG and Europe – We are still in the midst of finalising the tour schedule for possibly Singapore and Europe, so please be patient and wait for the news.” TÄNK OM. Snälla London, Madrid, Berlin eller Paris. JYJ kan sjunga för er (för OSS). Europa behöver sydkoreansk pop även om bara små delar av befolkningen förstått det, än.

SNÄLLA HEJA FIIIGHTING KOM HIT JAEJOONG! /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.