Hello Super Junior, nej jag menar SHINee

Teasern till SHINees comebacksingel (efter hela två veckor!!!) ser väldigt bekant ut. Det handlar inte bara om att gå från ett hårt och mörkt koncept (som Lucifer var) till något mjukare och gladare som Hello ser ut att vara. De gjorde exakt samma sak vid sin comeback 2009 med Ring ding dong som sedan följdes upp av Jojo. Temat för Hello är heller inte vidare nyskapande (”vara nervös för att träffa sin crush”) men ser inte det här ut att bli exakt samma video som ett annat av SMEntertainments band Super Junior och deras No other? Det är bara killarna som är utbytta. Och så är ju inte SHINee lika många förstås.

Men jag gillar låten och är sjukt nyfiken på koreografi och styling. Ser fram emot morgondagens livepremär på Music Bank samtidigt som jag är lite nervös för trötta ögon och felsteg på scenen.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hello Super Junior, nej jag menar SHINee

  1. Pingback: Konkurrens | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Fånleende | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.