Total epic success and total epic fail 11

Total epic success

I Se7ens nya video spelar han mot sin riktiga flickvän skådespelerskan Park Han Byul. De höll sitt förhållande hemlig i 7 år och nu vågar de (trots att han är en flickidol i Sydkorea) sammarbeta. Alla fangirls får helt enkelt bita ihop runt sin svartsjuka och unna honom lite kärlek. Här i en olycklig version med stark igenkännings faktor. Att Se7en och YG väljer att släppa en av de absolut bästa låtarna från hans skiva gör ju inte succén mindre. TACK!

Total Epic Fail

HUR MÅR DU JAEJOONG? Du brukar se perfekt ut. Nu efter alla svek, uppbrott och modiga beslut känner vi inte igen dig. Vi hoppas att det beror på för mycket smink och dålig styling. Du är känd för att vara Asiens vackraste man. HALLÅ! Var är du? Vad händer? Johanna vet inte var hon ska ta vägen när hon ser de här bilderna.

/E och J

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Total epic success and total epic fail 11

  1. Pingback: Konkurrens | Dancing On Our Own

  2. Pingback: 2010 YG Family Concert | Dancing On Our Own

  3. Pingback: SHINee’s Jonghyun dating Shin Se Kyung | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.