OH…..JAAAAAAAAAA

Den första bilden från JYJs nya album ser vacker ut, fast den än så länge bara cirkulerar i dålig kvalité. Junsu är inte blond längre och äntligen en lyckad frisyr av Yoochuns långa hår (som måste vara långt för att han filmar ett historiskt drama). Jag längtar, hoppas och tror att skivan kommer att bli det bästa någonsin. Kanye West och K-popvärldens tre bästa sångare, det är typ mitt musikaliska drömscenario. Hela skivan ska vara på engelska och släppas i Asien, USA och på Itunes världen över. Det är för bra för att vara sant. Låt mig inte bli besviken och låt bilden dyka upp i bättre kvalité nu genast. (Jag vill och behöver en tydlig bild av Jaejoongs ansikte.) /j

Annonser
Det här inlägget postades i Spazz och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s