AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA… igen

JYJ SKA UPPTRÄDA I NEW YORK. FÖR LITE MER ÄN ETT HALVÅR SEDAN BODDE JAG I NEW YORK! Vad fan ska jag göra? Jag vill dö. Jag längtade sjukt mycket tillbaka till New York redan innan det här. Jaejoong ska gå runt i en stad där jag har bott. Jag får svindel. GUD. Sverige är så blekt och sorgligt. Och texterna på JYJs nya hemsida på engelska är både lycka och olycka. Där står bland annat att de tre lämnat DBSK för att bilda JYJ. Hur tänker man att vi fans ska handskas med det? 

Informationen uppvägs dock en aning av den här formuleringen, om första singeln, på allkpop: ”The first single off the album ”Ayyy Girl” is produced by Kanye West who lends his vocals to the song. It also features the maestro of spoken word, Malik “The Poet” Yusef. It’s a song that depicts the quest of seeking that perfect girl but when you find her, things are never quite as perfect as you envision it to be.” Den 12 oktober släpps hela skivan. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA… igen

  1. Pingback: KOM HIT snälla | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Män som skulle vara lika vackra som kvinnor | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.