Vithet

”Really I didn’t like this stupid girl next to him and touching her…it’s not jealousy but i’d prefer a Japanese girl!!! >_< It’s so annoying to see an American with a HOT Korean!!!!”

”Omg….. jealously I don’t mind our boys being with Asians but as soon as a Western girl comes in, the jealously button gets pushed… grrrr”

Jag vet inte. Drömmarna blir alltid skamlig så fort man minns var man kommer från och hur man ser ut i andras ögon. DBSKs Changmin är långt från den första k-popstjärnan som poserar med vita. Och kommentarerna från min favoritsida sharingyoochun.net är långt från de första jag läser om fans hat mot vita modelliknande kvinnor. Egentligen borde jag se det som vackert att fansen står upp mot den vita maktordningen. Men ändå, varje gång, vet jag inte var jag ska ta vägen med mitt utseende. Jag börjar tänka barnsliga tankar som tänk om jag var asiatisk och kunde åka till Asien utan rädslan för att sticka ut. Tänk om jag kunde frambringa den där känslan av att stå enad med alla andra fans. Tänk om jag var en del av VI och inte DEM. Sen tänker jag att när jag var ung och kär i vita Taylor Hanson skämdes jag ännu mer, så antagligen är vitheten bara en del av det som får mig att skämmas. Allting är mer komplext än vitt och gult. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.