Det går undan

Ja, nu är det helt bekräftat att SHINee gör comeback nästa vecka 1:a oktober på Music Bank. Deras utlovade paus med vila från hektiska promotion veckor med uppträdanden, signeringar och diverse program blev hela …… 2 VECKOR. Herregud.

Jag ångrar mig. Jag vill att de ska få vila, det är sant.

Jag är bara lite nyfiken på re-packaged albumet (mycket vanligt inom k-pop, som fan får man dessvärre ställa upp på att köpa olika versioner av skivorna om man är en sån som gillar att ha skivorna hemma. Ofta läggs någon ny låt till eller så är det bara nya bilder. Typiskt att jag redan köpt två versioner av Lucifer.) Den nya singeln heter Hello. Bara lite nyfiken.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det går undan

  1. Pingback: Fånleende | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.