Naket, regn och syrgasmask?

Vi har varit på arbetsresa och därför varit lite dåliga på uppdateringar. Johanna konstaterade att onsdagen var den första dagen sedan vi började blogga som vi helt missade en dag. Det höll på att bli två men jag pajjade/fixade det i sista stund eftersom SHINees Almighty Key fyllde år. Strax innan midnatt tänkte jag mig in i hur arg han hade blivit om han visste att NÅGON som borde uppmärksammat det missat. Death stare och ”you must be crazy, right?” Tur att det inte var hans 20/21årsdag eftersom jag vet att han då förväntar sig bli överraskad av en gigantisk överraskningsfest på yatch som smyger upp bakom honom på Han River under en joggingtur. Han berättade det i den fantastiska reality showen Hello Baby (där SHINee agerade som låtsaspappor till en treåring).

Har försökt uppdatera mig på k-popnyheter så gott det går. Missar man två dagar har man missat hur mycket som helst. Går nästan inte att ta igen. Mest iögonfallande var den här teasern från sexmannabandet Beast (som jag tycker är väldigt bra, om än ibland lite tramsiga och det är även ganska uppenbart hur sjukt överlägset duktig en medlem är om man jämför övriga medlemmar). Teasern innehåller klassiska k-pop/pojkbandselement: regn, bara överkroppar, bilolycka, brand, fager dam och syrgasmask.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.