Oroligt och fyllebilder

En nyhet slog ner som en bomb i går. JYJs japanska bolag Avex har avbrutit deras promotion i Japan och, som det verkar, samarbetet överhuvudtaget för tillfället (ungefär, lite luddigt vad som egentligen händer). Det är så otroligt svårt att förstå, hantera och analysera att jag inte ens vågar börja. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Jag väljer att inte säga något just nu. Mest ont i magen och förvirrad.

Letar runt efter bra fanpages om G-Dragon i stället och ramlar över en behind the scenes-video från en mycket märkligt photoshoot från WKorea. Jag har sett bilderna förut, de är några veckor gamla, men blev lika paff denna gång. Det är ehm, fyllebilder. Supa, röka och kissa. Inte särskilt chockerande i allmän mening kanske men för en koreanska pojkbandsstjärna är idén, eh, märklig och ja, jag vet inte vad.

Men han är snygg.


/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Oroligt och fyllebilder

  1. Pingback: BIG BANG COMEBACK NU SNÄLLA! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.