Oroväckande hugg i bröstet

På senaste tiden har vi skrivit mycket om svartsjuka. Antagligen för att både jag och Elin för första gången börjar känna aningar av något sådant i förhållande till våra idoler. Jag har återigen hittat ett obehagligt klipp jag inte sett tidigare.

Flera skakiga fancameror filmar när Jaejoong sjunger duett med en tjej som heter Lina. Efter att de sjungit klart KRAMAR han henne självmant och ler. Lina är lång, smal, asiatisk och snygg. Jag skulle kunna gilla henne, hon ser het ut, då tänker jag att han också skulle kunna gilla henne. Han tittar lite efter henne när hon går av scenen. Det hugger oroväckande i mitt bröst. Klippet är nästan två år gammalt men det hjälper inte. Det är någonting med de skakiga kamerorna och hans minspel som får mig att tro att det är på riktigt. De har eller kommer eller vill ligga med varandra. De kan vara kära.

För två dagar sedan publicerades en teaser till en musikvideo Jaejoong ska medverka i. Där gullar han med en tjej på ett mycket realistiskt sätt. Men jag blir inte svartsjuk för jag vet att det är skådespeleri, kameramän, smink och hittepå. Det är bara fint och jag blir glad för att han är så snygg och hans skådespeleri börjar bli riktigt bra (Han är ju egentligen sångare men en koreansk/japansk stjärna måste göra allt). Jag brydde mig inte heller om att han kysste en tjej i Heavens Postman (se bilden ovan). Jag tänkte att det såg bra ut och att han nog är bra på att kyssas. När jag vet att han inte är kär på riktigt gillar jag lite när han gullar med andra men annars….Jag tror att jag skulle börja storgråta om det visade sig att han hade pojk/flickvän. (Många k-popstjärnor har det men får inte berätta för fans och media. Se7en hade liksom en hemlig flickvän i sju år.) Det är fånigt, jag kommer aldrig att träffa Jaejoong. Och om vi gjorde det skulle vi inte kunna prata med varandra. Han är dålig på engelska och jag är urusel på koreanska. Men ändå. Jag vet inte. Jag vill ju liksom tänka att jag sitter här ensam och han någon annanstans lika ensam. Och om vi möttes skulle vi? /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.