Lama kramar, rött hår och fler namn

Lite uppdateringar:

1.) Krambilderna från premiären av Onews musikal är extremt lama. Nästan så att jag hoppas att det var hångel också men att ingen vågar lägga upp det eftersom kommentarerna under kramarna går i stil med ”oh, it breaks my heart, sobs” och ”who’s that girl?????!!!!!!!! she better watch her hands!!!!!!!!” Lite som att det ibland känns som om stalkingfans undanhåller information om idolers eventuella partners för att undvika masshysteri. Många mvps hjärtan skulle antagligen gå i tusen bitar vid hångel. Eller kanske kommer hångelfancams snart. Det är nästan så att jag hoppas. Nästan.

Jag tänker inte lägga upp någon bild. Jeansväst med Rollings Stones-tunga hör inte hemma i den här bloggen enligt mig. Jag försökte titta på en fancam där Onew sjöng I wanna rock (eller I’m on a rock som youtube-klippet var döpt till). Han hann vråla ”I wanna” med raspig röst innan jag slängde igen locket på datorn i panik.

2.) G-Dragon är sedan en kortare tid tillbaka rödhårig.

Få artister byter frisyr lika ofta som G-Dragon och jag har ännu inte hittat någon riktigt bra blogg om honom där jag kan uppdatera mig på det senaste. Jag känner mig därför tvungen att lägga in en parentes:

(G-Dragon hade rött hår ett par veckor under sensommaren/hösten 2010.)

3.) Vi är för tillfället 321 stycken hoppfulla som skrivit på namninsamlingen.

Vi går stadigt mot de 40 000- 100 000 som skulle krävas. Snart så!

/e

Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lama kramar, rött hår och fler namn

  1. Pingback: Onews star call | Dancing On Our Own

  2. Pingback: BIG BANG COMEBACK NU SNÄLLA! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.