SMTown till Europa!

”SM Entertainment acknowledges the power of the internet, so why not use that power?”

I såväl Seoul som L.A och Shanghai var det tiotusentals fans som betalade för att se den sex timmar långa SMTown-konserten. Hur stort k-pop är i Europa vet jag inte, bara att det definitivt definitivt finns. Jag är övertygad om att det bara kommer att bli större och större. Även om Sverige inte ligger i frontlinjen (skulle tro att det är England, Frankrike och Holland) har vi kommit i kontakt med mycket svenska fans: via Internet, i min kurs i koreanska och så vidare. Och slår man ihop det med resten av Europa kanske det blir en relativt stor grupp men tiotusentals, hmm.

Det betyder dock definitivt inte att jag inte tänker försöka. I morse hade jag fått en uppdatering på min livejournal om en namninsamling för att få SMTown till Europa. Jag menar, precis som andra fans, att man inte kan kalla det ”World Tour” (som SM stolta gör) när det egentligen bara inkluderar Asien och USA. Eller hur? Vi är hittills 86 stycken som tänker hoppas in i det sista och har skrivit på här: http://www.petitiononline.com/SMTOWNEU/petition.html

Okej, vem vill vi se Onew krama någonstans i Europa. (Pekar på mig själv.)

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till SMTown till Europa!

 1. dancingonourown skriver:

  HA. HEJA. Jag skrev stolt under med hela mitt namn. /j

 2. dancingonourown skriver:

  Ja, vad höll jag på och fegade för? /e

  • dancingonourown skriver:

   HA HA HA… Det finns inget att skämmas för. Jag hoppas listan är det första som kommer upp när man googlar mig.

   Vi borde skriva under med flera namn. Alla fall ett till vår gemensamma mail. /j

 3. dancingonourown skriver:

  Ja, lätt! Men vi kanske måste hitta på ett namn? Så vi inte är för genomskinliga? /e

 4. Pingback: Total epic success och total epic fail 12 | Dancing On Our Own

 5. Pingback: super hot sm sex | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.