Dagdrömmar

Mina och Elins favoritband DBSK och SHINee gullar med varandra under SMTown i Shanghai. Onew häller vatten över Changmin och Taemin hjälper till. Jag blir så fånigt glad över att se DBSKs Changmin glad efter allt DBSKdrama. Det gör min dag.

(Tänk om Changmin får släppa en singel och den blir succé. Eller om tv-serien Paradise Ranch, som vi väntat lite för länge på, visar att han är den bästa singer-turned-actor någonsin. Eller om båda sakerna inträffar och han förstår sin egen storhet övertalar Yunho att lämna SM och återförenas med Jaejoong, Yoochun och Junsu. EH AH. Jag vet att jag bär iväg lite långt från vad som är möjligt när jag dagdrömmer. Men att det skulle vara någonting på gång mellan Changmin och Onew det är inte så långsökt. Det syns ju på deras leenden. De brukar inte heller paras ihop, vilket kanske gör det mer logiskt att de faktiskt är kära. Om inte Changmin är ihop med Kyuhyun och Onew med Minho och de bara vänskapsgullar lite. Hmm… det är ju också fullt möjligt. Eller Minho med Changmin, de umgås ju hela tiden enligt stalkers.) /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagdrömmar

  1. Pingback: Paradise Ranch | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.