Total epic success och total epic fail 9

Total epic success

Inget kan hålla tillbaka 2ne1. Som det coolaste 90-tals tjejbandet (typ TLC) men nutida! Den tredje och sista musikvideon i serien som släppts under veckan innehåller scener med kläder från den underbara teasern.

Total epic fail


Musikaler och k-popstjärnor. Vi erkänner att vi aldrig har sett en hel koreansk musikal. Vi kanske är fördomsfulla men de delar vi lyckats plåga oss igenom var för plågsamma. Det räcker liksom att titta på bilderna för att förstå. Yesung, Sungmin och Junsu är bra på typ allt utom överspelade musikalnummer. Nu är det Onew och Yunhos tur att panikrepetera in sånger, danser och överdramatiska minspel mellan alla andra aktiviteter. Blä. Det här är Onews andra musikal, Elin vill dö när vi pratar om det, så vi försöker att tänka på annat.   /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Total epic success och total epic fail 9

  1. Pingback: Hyperventilerar | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Koncentrationssvårigheter | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Amber, Changmin och Yunho!!! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.