Sjukt bra

Var uppe och tecknade Jaejoong sent i natt. Vaknade sliten men blev pigg av det här. Den första i raden av tre videor tjejgruppen med pondus 2ne1 ska släppa. OHAAAHH! CLAP YOUR HANDS! CL, Sandara, Boom och Minzy är tillbaka.

Hela albumet finns tillgängligt. Sjukt bra. Om jag skulle beställa skivor ligger den högt (kanske högst) på önskelistan. Nu har jag inget betalt jobb och lever på besparingar så INGA SKIVOR. (Än så länge går min oro över pengar före mitt begär.) Nu ska jag teckna lite till. Det är jag och Jaejoong mot världen. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sjukt bra

  1. dancingonourown skriver:

    Nu fick jag sjukt dåligt samvete för att jag beställt skivor. Hah! Men, hm, det var min sommarpresent till mig själv. För att jag fick tillbaka så mycket på skatten. Hm, vi säger så. /e

  2. Pingback: Konkurrens | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.