Paket från Hongkong

Igår kväll kom Lars förbi med ett paket från Hongkong. Vi hade beställt skivor från yesasia.com. Sist Lars beställde tog det en och en halv månad. Den här gången bara två veckor.

Att ens titta på yesasias utbud är galet. Skivorna är väldigt billiga men det finns så mycket. Jag höll igen. Jag beställde två SHINees Lucifer. (Den kommer i version A och B med olika omslag och bilder. Jag är bara lite tokig, heh.) I en av versionen fick man även ett slumpmässigt utvalt kort med autograf (inte äkta förstås). Jag skämtade om att jag säkert skulle få Jonghyun eftersom han står längst ner på favoritlistan. Jag fick Jonghyun. Kortet var så litet att det inte spelade någon roll men nu vågar jag definitivt inte beställa SHINees Romeo-skiva. Där är hela baksidan en bild på en slumpmässigt utvald medlem om man beställer från yesasia. Jag får vänta tills jag kommer till Seoul så att jag definitivt får Onew. Hans version är såklart en av de dyraste på e-bay. (Ja, jag har tittat. Han och Taemin är dyrast, de andra billigare.)

Jag beställde även ett exemplar av G-Dragons Heartbreaker, mest för att jag borde ha den och omslaget är så, hm, mycket. Lars hade beställt lite mer.

Jag vet inte vem av mig och Lars som är mest galen.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Shopping och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Paket från Hongkong

  1. dancingonourown skriver:

    Fy fan vad fint. Jag blir avundsjuk så att det gör ont i hela kroppen./j

  2. Ellen skriver:

    Nej, jag vill också ha G-dragon – Heartbreaker! Men är slut på yesasia 😦

Kommentarer är stängda.