För sexigt danstips?

För cirka en vecka sedan publicerade vi ett danstips. I dag rapporterade allkpop att just den här koreografin har blivit bannlyst och inte får visas på broadcasts längre. Rainbows koreograf får helt enkelt jobba om koreografin, tjejerna visar ju MAGE. Eh.

Ja, alltså det här med sexighetsgrader och vad som är okej är förstås jättesvårt. Men att Rainbows så kallade ”ab dance” skulle framkalla censurering är otippat måste jag säga. Jag menar, såväl Karas dans till låten Mister, också kallad ”the butt dance”, och Hyunahs ”the pelvic thrust dance” slapp undan med lite ojjande. (Obs det här med ab, butt  och pelvic trust är alltså allmänna begrepp om danserna bland fansen och neitizens, inget jag hittar på själv.)

Enligt allkpop menar tv-bolagen att de tar till hårdare medel nu då de märker att danserna blir mer och mer sexuellt utmanande. Bra kanske men samtidigt också tveksamt och, precis som många fans också säger, med en dos av dubbelmoral: “Why is it okay for boys to rip shirts off? Don’t let male idols wear wife beaters as well then”.

Hm, ja jag vet inte hur illa jag tyckte det var med lite mage. Killar visar ju till och med tuttarna hela tiden. Men för säkerhets skull publicerar vi ett barnvänligare danstips senare i dag. Med det inte sagt att vi inte gärna publicerar the ab dance ensamdansad av någon av er. Vi kommer inte censurera den.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till För sexigt danstips?

  1. Pingback: Kroppar? | Dancing On Our Own

  2. Pingback: super hot sm sex | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Muskulöst sexobjekt | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.