Svartsjuka tanter

Något läskigt har hänt. Jag börjar tycka att det är jobbigt att titta på bilder av mitt favoritpar Jaejoong och Yunho av en ny anledning. (Förut var det att de stod på varsin sida av ett splittrat pojkband och att det var sorgligt att se dem.) Efter att ha sett Jaejoong dansa lite sexigt mot en japansk stjärna (som ska ha pojkvän och dessutom är kompis med Jaejoong sen lång tid tillbaka) har något nytt hänt med mig. Klippet fick det att hugga till i magen och nu sprider sig känslan. JAG BLIR SVARTSJUK PÅ MÄNNISKOR SOM RÖR JAEJOONG, inklusive Yunho. Det är oväntat och nästan patetiskt, inte något jag tänkt skulle hända mig. Men så är det. Jag brukade tycka att det var snålt och hemskt beteende av fans att inte tillåta sina kärleksobjekt att träffa andra. Jag menar de flesta, alla fall äldre fans, har ju sex med andra än sin idol. Då måste ju idolen också få ha sex och bli kär. Kanske handlar min svartsjuka om att jag inte är ihop med någon annan just nu och har börjat se Jaejoong som min. MIN. Vad händer med mig? MIN? Jag ogillar sådana fans som mig. Tittar gång på gång på klippet för att vänja mig av med obehaget. Men jag ser bara hennes störande arm som vilar lite för länge runt hans midja. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svartsjuka tanter

  1. Pingback: Oroväckande hugg i bröstet | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.