Dirt

Jag förgyller min kväll med att leta bilder på Onew och Minho. Sådana där de ser kära ut. Elin fick för pinsamt länge sedan en födelsedagspresent av mig. Den innebar att jag skulle göra tre illustrationer som byggde på en valfri fanfic. Jag skyller förseningen på att hon länge velat vilket par och vilken novell hon skulle välja. Det blev en som heter Dirt. Ett mycket bra val tycker jag. Ska anstränga mig för att inte göra teckningarna alltför smutsiga. Subtilt och vackert ska det vara. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Fanmade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dirt

  1. dancingonourown skriver:

    HAHAHAHAHA! Tag: Snusktant. HAH! /e

  2. Pingback: Total epic success och total epic fail 12 | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Total epic success och total epic fail 16 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.