Total epic success och total epic fail 8

Total epic success

Jaejoong, Yoochun och Junsu (JYJ) ska göra comeback i Korea!!! De jobbar med ett album som ska släppas i slutet av 2010. De tre före detta DBSK medlemmarna är så jävla duktiga på allt, sjunga, dansa och vara charmiga. Deras nya japanska album är mycket bra (särskilt sorgliga W som handlar om deras uppbrott från SM) men det finns många orsaker till att vi är kära i k-pop inte i j-pop. Att JYJ lyckas göra ett mycket bra j-popalbum betyder att det är möjligt att de gör världens bästa k-popalbum.

Total epic fail

Det här är också JYJ när de uppträdde för cirka en vecka sedan i Japan. En comeback i Korea utan SM och deras högklassiga smak kan bli förödande både musikaliskt och stylingmässigt. Ingen kan heller blunda för att det är två personer som fattas. De kommer alltid vara ett tomrum som är omöjligt att fylla. Är de koreanska fansen redo för trion? Anser de att JYJ svikit SM, Changmin och Yunho? Kommer de bli utbuade eller älskade? Tänk om Changmin och Yunhos solo släpps samtidigt och de måste medverka i alla koreanska musikprogram samtidigt och tävla mot varandra? Mår illa bara av tanken. Oro och lycka hör ofta lite för nära ihop. /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Total epic success och total epic fail 8

  1. Pingback: Oroligt och fyllebilder | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.