K som i K-pop

Jepp, nu är loppet genomfört. Lyckades precis inte pressa mig under en timme. Aningen missnöjd. Jag får nog anmäla mig till ytterligare ett lopp i oktober tror jag och förbättra tiden. Men; jag joggade hela vägen. Gick inget. Inget fusk.


Efter vägen stod flera dj:s och försökte peppa med musik. Ingen k-pop såklart. Jag kompenserade med att ha min fina nya överdragströja med koreanska tecken (”hummel” på hangul) som jag fått av Lars. Efter loppet hade jag och mamma även bestämt att vi skulle ses vid en av de bokstavsmärkta mötesplatserna som fanns runt målområdet. Vi sågs vid K som i k-pop och åt 바나나.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till K som i K-pop

  1. Pingback: After School i Hagaparken | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.