och taktik…

Efter en dag på Drottninggatan i Stockholm blev det än en gång uppenbart hur otroligt frustrerande jag tycker det är med människor som går långsamt. Jag klarar inte av det och blir omotiverat irriterad på människorna som strosar i affärerna och på gatorna. Jag vill  slå på dem och skrika ”gå långsamt, det får du minsann göra hemma”! Jag har aldrig gjort det, inte än.

När jag för ett antal år sedan bodde i Barcelona och tvingades gå hela La Rambla (gatan med SJUKT mycket strosande turister) till skolan varje morgon lärde jag mig en slalomteknik för att ta mig fram fort och i tid. Den fungerar hyfsat bra i Stockholm. I morgon kommer jag dessvärre behöva tampas med tiotusentals glada motionärer på begränsat utrymme under Tjejmilen. Hmm, frågan är hur långt jag kommer med slalomtekniken där om folk joggar långsamt. Det bästa vore om jag haft följe av SHINees Key. Han hade kunnat banka på dem åt mig. Han är bra på att jogga och slå samtidigt.

/e

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s