Uteblivna och närvarande fans

Har plågat mig igenom alla fancams på SHINee som finns på youtube från deras ankomst på LAX i Los Angeles. SMTown är på söndag på Staples centre.

Vi hade kunnat vara där. Vi är inte där. Känslan är dock fortfarande densamma: jag både vill och inte vill. Vet inte hur jag hanterat det. Antagligen är det bäst såhär.

Jonghyun och Key har couple shirts (dvs samma tröjor men i olika färger). Taemin ser blek ut men är som vanligt snyggt klädd. Onew är pytteliten (han har gått ner extremt i vikt de senaste veckorna *cries*) men ser glad ut. Jag tänker att han har fått sova på flyget. Minho ser ut som en man med skjortan nedstoppad i jeansen och säger HI! till en fanboy som verkar tappa fattningen. SHINee verkar vara extremt populära och av fanskaran att döma hade vi nog stuckit ut rejält som två lite äldre vita tjejer.


Efter att ha kollat på alla SHINee-fancams söker jag efter DBSKS Yunho och Changmin. Jag hittar en. Där poliser motat undan horder av skrikande SHINeefans verkar det här endast vara ett tiotal tjejer som skriker ”hi”. Mitt hjärta går i tusen bitar. Jag hoppas att det är en miss. Det kanske kommer mer? Hur kan det vara möjligt? Vad gör folk? Kom alla ut samtidigt och man var tvungen att välja utgång och alla valde SHINee? Kom Changmin och Yunho ut för sent? Det måste fina en logisk förklaring, det måste. CHANGMIN OCH YUNHO, HALLÅ!

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Uteblivna och närvarande fans

  1. Pingback: AAAAMMMMBBBEEERRR! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.