To Anyone!!!

Glad för att 2ne1 tjejbandet med pondus återvänder till k-pop scenen. Den 9 september släpps nya skivan To Anyone (deras första fullängdare). Idag kom de första teaserfotona inför skivan. Deras skivbolag YG Entertainment har lyckats skapa coola 90-tals på gränsen till B stylingar som är beroendeframkallande. Jag tittar och tittar och vill ha mer. De två bästa är Minzy och Sandaras:

Det pratas om att Avex är sugna på att skriva kontrakt med 2ne1 för en lansering i Japan. (Avex är bolaget som DBSK jobbade med i Japan och som medlemmarna Jaejoong, Yoochun och Junsu fortfarande jobbar under.) Än så länge är Avex intresse för 2ne1 bara heta rykten. Men jag tror de stämmer. Alla måste vara sugna på 2ne1. ALLA! Här är deras briljanta debutsingel från våren 2009. Lägg märke till YGs stjärna och Elins (och lite min) favorit G-Dragons tramsiga spexande i bakgrunden cirkar 3.16 in i låten. Åhhh K-pop!/j

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.